Privanet Group Oyj

Privanet on kotimaisten kasvuyritysten arvopapereiden välittämiseen ja yritysten rahoitusjärjestelyihin erikoistunut sijoituspalveluyritys.

Alan markkinajohtajana meillä on laaja palveluvalikoima, joka tuo yhteen rahan tarvitsijat ja sijoittajat. Kasvamme vahvasti asiakkaidemme ehdoilla ja tuomme sijoittajille avoimesti mahdollisuuksia, joita ei saa muualta. Sijoittajille listaamattomien yritysten arvopaperit antavat erinomaisen mahdollisuuden täydentää ja hajauttaa sijoitussalkkuaan. Listallamme olevat yritykset puolestaan hyötyvät mahdollisuudesta nostaa kaupankäynnin vilkastumisen myötä osakkeensa arvoa sekä laajentaa yrityksen omistajapohjaa.

Toimintatapaamme kuuluu henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu, jota tarjoamme asiakkaillemme ympäri Suomen. Lisäksi online-palvelumme on käytettävissä sähköisesti ympäri vuorokauden.

Verkkosivustomme www.privanet.fi on Suomen johtava listaamattomien arvopapereiden kaupankäyntipaikka.

Osoite: Haapaniemenkatu 18, 3.6, 3. krs
70110 KUOPIO

Aukioloajat:

Palvelemme asiakkaitamme ajanvarauksella, puhelin (050) 389 1314

BowlD1ner kokoustila

Street henkinen kokoustila, joka tarjoaa kokousmahdollisuudet pienille sekä myös isommille kokousporukoille.

inPulse Works

inPulse Works on vuonna 2010 perustettu sähköisen asioinnin ja IT-ratkaisujen asiantuntijayritys.

Insinööritoimisto 2K Oy

Vuonna 2012 perustettu korjausrakentamisen ja sisäilma-ratkaisujen asiantuntijayritys.

Privanet Group Oyj

Privanet on kotimaisten kasvuyritysten arvopapereiden välittämiseen ja yritysten rahoitusjärjestelyihin erikoistunut sijoituspalveluyritys.

SSR Itä-Suomi Oy

SSR Itä-Suomi on monitoimirakentaja. Olemme sekä uudis- ja korjausrakentaja. Olemme mukana urakkakohteiden suunnittelussa ja projekteissa. Lisäksi panostamme hankekehitykseen.

Instagram has returned invalid data.