isocee_banner

Finnkino Scala 1–7

Viihdekeskus IsoCeessä sijaitsevassa Scalassa on yhteensä 7 salia, jotka kaikki on  varustettu alan parhailla kuva- ja ääniratkaisuilla. Teatteri on täysin digitaalinen. Kaikki elokuvat esitetään digitaalisessa muodossa ja myös aulojen julistepaikat ovat digitaalisia. Teatterissa on käytössä Dolbyn 3D-tekniikkaa. Dolbyn 3D-lasit ovat aikaisempia laseja merkittävästi kevyemmät ja miellyttävämmät käytössä. Jatkossa myös lapsille on saatavana omat 3D-lasit. Scalassa on myös itsepalvelulla toimivia lippuautomaatteja, joista voi lunastaa esim. netissä varatut liput.

Leffaeväiden valikoima kasvaa runsaasti ja herkkumyymälän uutuuksia ovat mm. irtokarkit, jäätelöt ja kahvi. Myös muiden snacksien ja makeisten valikoima laajenee.

Aulatiloissa on moderni ja tunnelmallinen, täysin uudenlainen design. Pohjakerroksen herkkumyymälä on monin verroin suurempi verrattuna vanhan Star-elokuvateatterin koko aulaan. Yläkerran isosta aulasta on häikäisevän upeat näkymät yli Kuopion. Isot tilat mahdollistavat isommankin tapahtuman järjestämisen.

Elokuvakeskus on aikaisempaa ympäristöystävällisempi. Käytössä ovat led-valot, jotka kuluttavat vähemmän sähköä ja ovat pitkäikäisempiä. Myös roskien lajitteluun ja kierrätykseen on panostettu aikaisempaa enemmän.

Uuden elokuvakeskuksen myötä Finnkinon Kuopion ohjelmisto monipuolistuu ja on jatkossa runsaampaa. Ensi-iltojen määrä ja valikoima kasvaa, minkä lisäksi elokuvat myös pysyvät ohjelmistossa aikaisempaa pidempään.

Tervetuloa!

Aukioloajat:

Vaihtelevat viikoittain. Kaikkien teattereiden lippukassat ja myymälät suljetaan viimeisen näytöksen alettua.

BowlD1ner

Viihderavintola BowlD1ner Viihdekeskus IsoCeen 2. kerroksessa tarjoaa maukkaat amerikkalaistyyliset á la carte -annokset.

Finnkino Scala 1–7

Finnkino Scalassa on yhteensä 7 salia, jotka kaikki on varustettu alan parhailla kuva- ja ääniratkaisuilla.

Instagram has returned invalid data.