isocee_banner

Esteettisen Hammashoidon Klinikka

Meille on tärkeää, että hallitsemme kaikki esteettisen hammashoidon työkalut. Niiden avulla voimme edistää kasvojen ja hymyn kauneutta kullekin sopivimmalla tavalla. Emme etsi helppoa tietä, vaan parasta lopputulosta ja haluamme että jokainen asiakkaamme voi vapautuneesti hymyillä elämälle.

Hoidoissamme huomioimme aina kasvojen mittasuhteet sekä hymykaaren ja hampaiden pituuden, jotta hymy olisi luonnollisesti sopusoinnussa kasvojen kanssa. Joskus hammaskaaren kaunistamiseksi riittää yhden hampaan asentovirheen tai värin korjaaminen, joskus tarvitaan useampien hoitojen kokonaisuutta. Pääsemme kestäviin tuloksiin kuitenkin nopeasti, koska hoitojemme laatutaso on Pohjoismaiden huippua.

Vastaanotollamme työskentelee ammattitaitoisia eri osa-alueiden erikoishammaslääkäreitä, joten korkealaatuiseen lopputulokseen päästään niin estetiikassa, implanttihoidoissa kuin ienalueiden plastiikkakirurgiassakin. Hoitomme on mahdollista suorittaa myös nukutuksessa tai kevytnukutuksessa.

Tervetuloa kauniimman hymyn maailmaan!

Aukioloajat:

ma–pe 8.00 alkaen

Esteettisen Hammashoidon Klinikka

Haluamme, että jokainen asiakkaamme voi vapautuneesti hymyillä elämälle.

Lääkäriasema Cantti

Lääkäriasema Cantti Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita terveyspalveluja.

Liikuntakeskus Kunnonsali

Liikuntakeskus Kunnonsalilta löydät monipuolisen ryhmäliikunnan tunnit ja modernin kuntosalin kattavine lisäpalveluineen.

Oma Hammaslääkäri

Monipuoliset hammashoidolliset palvelut perushammashoidosta erikoishammaslääkäreiden palveluihin.

Parturi Hairlekiini IsoCee

Parturi Hairlekiini palvelee kauppakeskus IsoCeessä ilman ajanvarausta uusissa, upeissa tiloissa.

Instagram has returned invalid data.